vineri, 31 octombrie 2014

Alege-ti Presedintele!

Nu am postat niciodata comentarii politice si nu cred ca am simtit nevoia sa fac asta,datorita convingerii ca,indiferent ce as face,increngatura celor ce ne guverneaza s-ar reconfigura rapid si ar ramane in aceasi postura.Aceea de lipitoare caracatita.Ati vazut ca sunt (in jungla)infasurate pe copaci,acele liane aparent haotic  infasurate,creand o "retea".
Miza votului la presedinte e una ce NU va influenta dramatic viata nici unuia dintre noi,(asta daca nu cumva faci parte din "retea" si atunci vei beneficia de avantaje sau te vei reconfigura si vei beneficia de alte avantaje,sau,in cel mai rau caz pentru tine,de o amanare a avantajelor.Bineinteles,ca ai putea beneficia si de puscarie,in functie de ce presedinte vor alege Romanii,dar asta NU face diferita viata nici unuia dintre noi,ceilalti).
Continua sa ma surprinda cum,impotriva TUTUROR lectiilor recente,Romanii se inflameaza sa ia partea unui candidat sau altul,sa posteze mesaje electorale,sa tina lectii de "politichie",sa protesteze vehement,sa injure,sa scuipe un alt Roman,pe considerentul simpatiilor electorale.
As vrea sa scot postarea mea din sfera "politicului"(desi,va spun sincer,prin comparatie cu ORICE alta democratie,ca spectacolul jalnic ce se desfasoara la noi nu are (aproape deloc) nici o treaba cu politica),sa va atrag atentia,distantandu-ma,de privirea de ansamblu a acestor alegeri:
Presedintele pe care il veti alege va fi unul din cei DEJA ALESI in a face un singur lucru:acela de a deservi "reteaua".NU este unul dintre voi,NU este unul dintre noi,este un produs triat,si mega triat de "retea" pentru a ajunge nicidecum un leader al poporului (sincer,zambesc ca un tampit,gandindu-ma ca oamenii chiar cred ca la 2000 de ani dupa sistemul sclavagist,suntem condusi "democratic".By the way:va mai amintiti etimologia cuvantului: demos=ppl,cratos=putere),ci de a deveni un SERVANT al unei agende deja stabilite!
Scenariile au fost DEJA scrise,Doamnelor si Domnilor!Nu faceti altceva decat sa mergeti sa le VALIDATI,ca niste oi,orbiti de sentimentele de pro sau mai degraba anti unul sau altul.
INDIFERENT cine va fi ales,se vor configura ACELEASI directii:
-mijloacele prin care se va continua vanzarea de resurse.
-beneficii pentru cei care vor influenta activ acest plan.
-continuarea distrugerii sistemului de educatie.
-continuarea procesului de transformare al oamenilor din indivizi,in masa de consum.
As putea continua cu tot ce aparent stiti fiecare dintre voi,dar care nu va impiedica in mod paradoxal sa continuati la randul vostru VALIDAREA a tot ce v-am scris mai sus.
Si acum am ajuns la punctul in care,revoltati,o sa ma injurati si o sa ma intrebati:
-"Pai bine,mai boule,si ce sa facem altceva?"
Va invit sa CITITI multa istorie,sa gasiti fiecare dintre voi forta si curajul de a sta acasa si a face ceea ce depinde de fiecare dintre voi pentru a gasi O ALTERNATIVA la toata mizeria ce ni se serveste!
Sa PRETINDETI sa vi se ofere ALTCEVA decat acest cacat puturos in diferite ambalaje si sa CREDETI ca veti si reusi.E greu.Stiu.Dar s-a mai intamplat.
Daca un popor poate trimite in strada 15.000 de oameni pentru o taxa pe internet de 50€/an/persoana, cred ca un alt popor poate tine 10 mil acasa pentru a le arata CA NE-AM SATURAT sa fim prostiti!
Vreti scenarii?Imaginati-va ca iasa "favoritul" vostru.Ok,si dupa?Ce se va intampla?Va trebui sa numeasca un prim-ministru.Imaginati-va CINE va fi ala,in cazul fiecaruia din "favoritii" vostri.
Apoi va trebui sa fie "validat".Sa formeze un Guvern.CINE vor fi aia?
Presedintele insusi v-a fi "validat" de m(UE) si de restul.(Americani,Rusi-nu neaparat in ordinea asta:).Credeti ca aia nu au un scenariu cu FIECARE dintre ei?Credeti ca vre-unul va putea sa se opuna jocurilor facute deja?
Iar ma exasperati:"Ce sa facem,noi,daca ORICUM les jeux sont fait?"
Tara asta (inca) mai are suficienti tehnocrati patrioti care sa exercite puterea daca cineva le-ar da-o.Pai cum,CINE??Pai,daca admiteti ca NU voi puteti asta,atunci admiteti ca NU voi o detineti!
Atunci DE CE sa mai votati,in the first place?
Fiti sinceri:ori aveti,si atunci FACETI CEVA,ori nu o aveti si atunci,ORICUM NU CONTEAZA!
Iesiti dracului in strada,dizolvati Guvernul si CERETI-VA dreptul la reprezentare,sau simtiti ca ORICARE din pacalicii astia va reprezinta?
Daca e asa,promit sa-mi tin opiniile pentru mine si sa ma mut din tara asta,pentru ca eu,unul,
M-AM SATURAT!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu